Linksys Velop Tri-band Mesh Systeem (AC6600) voor €249,95 bij iBood

Deal Score+2

Heb je al jarenlang te kampen met een wegvallende internetverbinding vanwege het bereik van je Wi-Fi-netwerk, maar heb je te weinig kennis om de configuratie te optimaliseren? Geen probleem, want de Linksys Velop Tri-band Mesh Systeem (AC6600) kan al jouw problemen oplossen. Het goede nieuws is dat de set de komende 24 uur in de aanbieding is bij iBood voor €249,95 (€5,95 verzending). Dat is een korting van meer dan 100 euro in vergelijking met de goedkoopste aanbieder (Coolblue, €359,99) in Nederland. De verwachte verzenddatum is 18 juni 2019. Je ontvangt twee jaar garantie via iBood en drie jaar via Linksys.

Het Linksys Velop Tri-band Mesh Systeem (AC6600) wordt geleverd met drie stations waarmee je een mesh-netwerk creëert. Dat doe je door de stations in de buurt van dode hoeken of ruimtes te zetten met een slecht signaal. Het grote voordeel is dat de netwerknaam, wachtwoord en prestaties overal in huis identiek zijn. Je hoeft daardoor niet continu verbinding te maken met een andere router, want alles aanvragen worden automatisch door het Linksys Velop Tri-band Mesh Systeem (AC6600) verwerkt. Met mesh creëer je 1 groot Wi-Fi-netwerk met een sterk signaal in je hele huis.

De Linksys Velop heeft een gemiddelde score van 8,9/10 op basis van 194 reviews. Gebruikers zijn vooral te spreken over de snelheid, het bereik, gebruiksgemak en installatiegemak. Het enige nadeel is de prijs, maar kwaliteit heeft nou eenmaal een prijs. Mocht je vragen hebben? Laat het ons weten in de reacties.

Discussieer met andere gebruikers

Plaats reactie

Register New Account
Reset Password