Ring 2 Video Deurbel met Chime voor €179 bij Amazon

Deal Score+1
€179 €229

De Ring 2 Video Deurbel met Chime is in de aanbieding bij Amazon Duitsland voor €179,- en dat is uitstekende deal, omdat dezelfde set in Nederland voor €229,- wordt aangeboden. Amazon bezorgt de Ring 2 geheel kosteloos en je krijgt 24 maanden garantie. Betalen kan met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving.

Wil je op elke locatie live zien wie er voor je deur staat, dan is de Ring Video Deurbel 2 het product voor jou. De deurbel bevestig je eenvoudig aan je voordeur en je kan het systeem laten werken met de bestaande bedrading of via de oplaadbare batterij. Steek de Chime in het stopcontact en je krijgt niet alleen een melding van de deurbel op je smartphone, maar hoort ook een duidelijk signaal in huis.

De Ring 2 beschikt over een ingebouwde 1080p-camera en heeft een speciale nachtvisie, zodat je op ieder moment van de dag kan zien we er voor de deur staat. Er worden bovendien twee frontjes meegeleverd, waardoor het niet afsteekt bij de uitstraling van je huis. Wordt de deurbel gestolen? Ring vervangt hem kosteloos.

Discussieer met andere gebruikers

Plaats reactie

Register New Account
Reset Password