Black Friday 2019: Jaarabonnement Attractiepark Slagharen, Movie Park Germany, Bobbejaanland en Belantis voor 55 euro

Deal Score+1
€55 €76,90

Bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen is Black Friday 2019 al van start gegaan. Deze Black Friday deal is de gehele maand november actief en geeft je een mooie korting op de abonnementen Zilver en Goud.

Het Zilver abonnement bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen kost momenteel slechts 35 euro in plaats van de gebruikelijk 48,90 euro. Je krijgt hiermee onbeperkt toegang tot het attractiepark tot en met 3 januari 2021. Verder krijg je 15% korting bij restaurants/winkels en op overnachtingen. Met een Zilver abonnement parkeer je gratis en ook kun je uitkijken naar een aantal extra’s: één snackmenu, fruitsalade bij Randy’s Pizza & Pasta op Moederdag (10 mei 2020), cookie xl op Vaderdag (21 juni 2020), gratis soep van de dag op de laatste dag van het seizoen (3 januari 2021) en een gratis aluminium Black Hill Ranger Path veldfles. `

Het Goud abonnement is voor 55 euro te verkrijgen, terwijl dit abonnement normaal voor 76,90 wordt aangeboden. Je krijgt hiermee dezelfde voordelen als het Zilver abonnement, maar 20% korting bij restaurants en nog verschillende extra’s. Deze extra’s bestaan uit 50% korting op entree van het waterpark voor maximaal 5 personen, gratis toegang voor opa en oma tot Attractiepark Slagharen en Gold Rush by Night. Tot slotte krijg je met een Gouden abonnement bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen ook onbeperkt toegang tot Movie Park Germany, Bobbejaanland, Belantis en andere geselecteerde Parques Reunidos parken.

Discussieer met andere gebruikers

Plaats reactie

Register New Account
Reset Password